Ante Coric (3 okt 2020)

VVV-huurling Coric vertrekt definitief naar Slovenië

De 23-jarige middenvelder Ante Coric uit Kroatië vertrekt definitief bij VVV-Venlo. Hij maakt het seizoen af bij Olimpija Ljubljana in Slovenië.

jm20201003-149OP
VVV-huurlingen acclimatiseren: 'Spreek zes woorden Frans'

Het middenveld van VVV-Venlo werd recentelijk uitgebreid met de komst van Zinédine Machach en Ante Coric. De huurlingen wacht met de uitwedstrijd tegen AZ een serieuze test.

Ante Coric (3 okt 2020)
VVV neemt Kroaat Coric op huurbasis over van AS Roma

Ante Coric speelt het komende seizoen bij VVV-Venlo. De 23-jarige Kroatische middenvelder komt op huurbasis over van AS Roma.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen