Overslaan en naar de inhoud gaan

Anonieme gever steunt Davy's flessenactie met smak geld

Geplaatst opmaandag 10 april 2017 - 15:24

Een anonieme weldoener heeft 10.000 euro toegezegd voor de 'flessenactie' van Davy uit Wellerlooi, bedoeld voor de behandeling van zijn ernstig zieke moeder.

Maar die tien mille zijn alleen bedoeld om het laatste gat te dichten.

Nog 21.000
Er is in totaal nog ruim 21.000 euro nodig om te behandeling in het buitenland te kunnen betalen. Dat betekent dat er nog verschillende acties komen om dik 11.000 euro te verzamelen. Daarna legt de anonieme gulle gever zijn geld op tafel en is de begroting sluitend.

Moskou
Davy's moeder Jet heeft een vorm van multiple sclerose die in Nederland niet kan worden behandeld. Eigenlijk wilde ze naar Spanje, maar ook daar blijkt de juiste behandeling bij nader inzien niet mogelijk. Ze richt haar vizier nu op een ziekenhuis in Moskou.

Foto: L1

Tegenvaller
Een worstenactie tijdens de lichtoptocht in Well met carnaval werd een mislukking. Er was een partij worst ingekocht, maar vanwege het slechte weer was er weinig publiek en bracht de actie nauwelijks iets op.

Nieuwe acties
Het ontbrekende geld moet daarom komen van nieuwe acties, zoals een kienavond komende woensdag in Meerlo (meer info) en een benefietconcert op 27 mei in Melderslo (meer info). De flessenactie is inmiddels afgelopen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Jongen van 11 zamelt geld in voor doodzieke moeder
380.000 lege flessen nodig voor behandeling Davy's moeder
Davy (11) haalt al 20.000 euro op voor zieke moeder
Flessen gestolen van inzamelingsactie voor zieke moeder
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen