Overslaan en naar de inhoud gaan

Annemiek Manschot verruilt landskampioen voor FAST Gennep

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 19:48

Annemiek Manschot stapt over van Sliedrecht Sport naar eredivisionist Flynt FAST in Gennep.

Het team van Harmen Bijsterbosch en Josha Kailola heeft met het aantrekken van de speelster de middenpositie volledig bezet.

Talent en ervaring
Manschot is de vijfde speelster die de overstap naar FAST maakt. De middenaanvalster komt uit Almkerk en speelt al sinds haar vijftiende voor landskampioen Sliedrecht Sport. Trainer Harm Bijsterbosch is blij met de komst van Manschot. "Zij voegt talent en ervaring toe aan de selectie."

Studie
De 21-jarige volleybalster heeft het eerste jaar van de ALO-opleiding in Den Haag voltooid en gaat daarmee in Nijmegen verder. "In Nijmegen zijn studie en topsport bij FAST uitstekend te combineren en daar ligt ook mijn focus", aldus Manschot die de afgelopen weken al in Gennep trainde. Zij verwacht bij de club uit Noord-Limburg verder te groeien.

FAST hoopt voor het nieuwe seizoen nog enkele nieuwelingen aan te kunnen trekken en is met meerdere speelsters in onderhandeling.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen