Overslaan en naar de inhoud gaan

Annemiek Manschot verruilt landskampioen voor FAST Gennep

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 19:48

Annemiek Manschot stapt over van Sliedrecht Sport naar eredivisionist Flynt FAST in Gennep.

Het team van Harmen Bijsterbosch en Josha Kailola heeft met het aantrekken van de speelster de middenpositie volledig bezet.

Talent en ervaring
Manschot is de vijfde speelster die de overstap naar FAST maakt. De middenaanvalster komt uit Almkerk en speelt al sinds haar vijftiende voor landskampioen Sliedrecht Sport. Trainer Harm Bijsterbosch is blij met de komst van Manschot. "Zij voegt talent en ervaring toe aan de selectie."

Studie
De 21-jarige volleybalster heeft het eerste jaar van de ALO-opleiding in Den Haag voltooid en gaat daarmee in Nijmegen verder. "In Nijmegen zijn studie en topsport bij FAST uitstekend te combineren en daar ligt ook mijn focus", aldus Manschot die de afgelopen weken al in Gennep trainde. Zij verwacht bij de club uit Noord-Limburg verder te groeien.

FAST hoopt voor het nieuwe seizoen nog enkele nieuwelingen aan te kunnen trekken en is met meerdere speelsters in onderhandeling.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen