Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Annemarie Staaks Venloos Voorname Vrouw

Geplaatst opdinsdag 24 februari 2015 - 13:06

Annemarie Staaks ontvangt op 8 maart in het stadhuis tijdens Internationale Vrouwendag de prijs 'Venloos Voorname Vrouw'. Dat is dinsdag bekend gemaakt.

Annemarie Staaks is schrijver, journalist en heeft haar eigen bedrijf: Bureau Stof. Ze is bij veel cultureel-maatschappelijke initiatieven in Venlo betrokken.

Organisaties
Zo schrijft ze voor het jaarboek de BUUN, programmeerde ze tot vorig jaar mee voor het Zomerparkfeest, maakt ze deel uit van De Nieuwe Zakelijkheid en was ze initiatiefnemers voor het project Handen aan het Bord voor de Regio van de Smaak.

Mariet Verberkt
De prijs voor de Venlose Voorname Vrouw van het jaar is tot stand gekomen ter nagedachtenis aan Mariet Verberkt, stadshistorica en oprichtster van het vrouwennetwerk VenloVrouwen.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een Venlose vrouw die zich heeft onderscheiden. Het publiek wordt betrokken bij nominaties.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Powervrouwen Weert
Powervrouwen-event Weert afgeblazen door ziekte
Irene Janssen Vrouwen Provinciale Staten
Pleidooi voor meer vrouwen in Provinciale Staten
'Veel te winnen voor vrouwen in politiek en bedrijfsleven'
Politie zoekt naar dief in Maastricht
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen