Overslaan en naar de inhoud gaan

Annemarie Staaks Venloos Voorname Vrouw

Geplaatst opdinsdag 24 februari 2015 - 13:06

Annemarie Staaks ontvangt op 8 maart in het stadhuis tijdens Internationale Vrouwendag de prijs 'Venloos Voorname Vrouw'. Dat is dinsdag bekend gemaakt.

Annemarie Staaks is schrijver, journalist en heeft haar eigen bedrijf: Bureau Stof. Ze is bij veel cultureel-maatschappelijke initiatieven in Venlo betrokken.

Organisaties
Zo schrijft ze voor het jaarboek de BUUN, programmeerde ze tot vorig jaar mee voor het Zomerparkfeest, maakt ze deel uit van De Nieuwe Zakelijkheid en was ze initiatiefnemers voor het project Handen aan het Bord voor de Regio van de Smaak.

Mariet Verberkt
De prijs voor de Venlose Voorname Vrouw van het jaar is tot stand gekomen ter nagedachtenis aan Mariet Verberkt, stadshistorica en oprichtster van het vrouwennetwerk VenloVrouwen.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een Venlose vrouw die zich heeft onderscheiden. Het publiek wordt betrokken bij nominaties.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Powervrouwen Weert
Powervrouwen-event Weert afgeblazen door ziekte
Irene Janssen Vrouwen Provinciale Staten
Pleidooi voor meer vrouwen in Provinciale Staten
'Veel te winnen voor vrouwen in politiek en bedrijfsleven'
Politie zoekt naar dief in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen