Johan Remkes

50Plus haalt uit naar waarnemend gouverneur Remkes

50Plus in het Limburgs Parlement heeft zware kritiek op de rol die waarnemend gouverneur Johan Remkes heeft gespeeld bij de samenstelling van het beoogde nieuwe provinciebestuur. Daarbij is de kandidaat die 50Plus had voorgesteld, afgevallen.

Gouvernement provinciehuis
Limburgse fractievoorzitter 50Plus beschaamd om partijtop

50Plus-statenlid Anne Marie Fischer schaamt zich voor de top van haar partij. Wel gaat ze door als eenmansfractie in het Limburgs Parlement omdat ze er dankzij haar partij zit.

Viool (13 nov 2020)
Orlando Festival gered: kan minstens twee jaar door

Het Orlando Festival voor kamermuziek is van de ondergang gered.

Gouvernement iStock
50Plus in Limburgs Parlement blijft partij trouw

Anne Marie Fischer blijft 'gewoon' lid van het Limburgs Parlement voor de eenmansfractie 50Plus. Er is geen haar op haar hoofd dat eraan denkt om de partij vaarwel te zeggen en lid te worden van de nieuwe partij van Henk Krol, de opgestapte fractievoorzitter in de Tweede Kamer.

50Plus wil coalitie Provinciale Staten ondersteunen

De eenmansfractie van 50Plus in het Limburgs Parlement is bereid een nieuwe coalitie te ondersteunen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten