Overslaan en naar de inhoud gaan

Anna van der Breggen snelt naar zilver in WK tijdrit

Geplaatst opdinsdag 24 september 2019 - 19:05

Anna van der Breggen heeft bij het wereldkampioenschap tijdrijden in Yorkshire zilver gewonnen.

Voor de wielrenster van het Boels Dolmans Cycling Team was het de vierde zilveren medaille in deze discipline.

Dygert
De heersende wereldkampioene op de weg moest in de 30,3 km lange race tegen de klok in Harrogate ruim anderhalve minuut toegeven op de Amerikaanse Chloé Dygert, die de tijdrit afraffelde in 42 minuten en 11 seconden.

Brons
Annemiek van Vleuten, die in 2017 en 2018 wereldkampioene in deze discipline werd, verloor ruim twee minuten op de Amerikaanse en moest zich met een bronzen plak tevreden stellen.

Kletsnat circuit
De tijdrit ging zo’n veertig minuten later dan gepland van start op een kletsnat circuit. De organisatie van het WK had daartoe besloten omdat de weg op diverse plaatsen volledig onder water stond en in de tijdrit voor beloften eerder op de dag de nodige valpartijen had opgeleverd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen