Overslaan en naar de inhoud gaan

Anna van der Breggen heeft haar eigen allée in Valkenburg

Geplaatst opdonderdag 19 november 2020 - 17:16

Wielrenster Anna van der Breggen heeft op het vakantiepark op de Cauberg haar eigen allée gekregen. Ze onthulde het straatnaambordje zelf.

In het vakantiepark zijn meerdere straten naar succesvolle wielrenners genoemd. Zo is er ook een Joop Zoetemelk Allée, een Jan Janssen Allée, een Peter Sagan Allée.

Voorwaarde
Algemeen manager van het vakantiepark Gert Veenhuizen geeft aan dat het zelf onthullen van het naambordje een voorwaarde is om een straat in het vakantiepark te krijgen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen