Overslaan en naar de inhoud gaan

Anita en Edson zoeken Limburgse liefdesverhalen

Geplaatst opmaandag 17 januari 2022 - 12:42

Anita Witzier en Edson da Graça komen eind dit voorjaar naar Limburg voor hun nieuwe programma Festival van de liefde, waarin het duo op zoek gaat naar bijzondere (liefdes)verhalen op verschillende plekken in Nederland.

Dat maakt de KRO-NCRV maandagochtend bekend.

Bijzondere verhalen
In het programma dat Anita en Edson presenteren, kunnen geliefden voor het oog van honderdduizenden mensen bijvoorbeeld hun partner ten huwelijk vragen.

Limburg
De presentatoren zullen ook afreizen naar Limburg, zo laat een woordvoerder weten. "We hebben wel het idee om een event te maken, maar door corona is het nog lastig vast te zetten." De makers kunnen nog een aantal aanmeldingen vanuit de provincie gebruiken. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen