nerts, nertsen, nertsenhouderij, nertsenfarm (stock)

Ruim 100 demonstranten voor eerder sluiten nertsenfokkerijen

Meer dan 100 mensen demonstreerden maandagmiddag bij het Binnenhof voor het vervroegd sluiten van nertsenfokkerijen.

De nertsen in Ysselsteyn worden vanaf vrijdag geruimd
Demonstratie voor vervroegde sluiting nertsenfokkerijen

Bont voor Dieren en Animal Rights gaan maandag om 16:00 uur demonstreren in Den Haag voor een vervroegde sluiting van nertsenfokkerijen.

Busje Animal Rights Ottersum 1 feb 2020
Paniek bij boeren: busje Animal Rights in beslag genomen

Een busje met het logo van dierenrechtenorganisatie Animal Rights heeft vrijdagavond voor grote onrust gezorgd bij boeren in de omgeving van Ottersum.

Konijnen
Video: Dierenleed gefilmd bij Limburgse konijnenfokkers

Animal Rights heeft dinsdag, vlak voor Kerstmis, beelden naar buiten gebracht van vermeende misstanden bij konijnenfokkers in Limburg.

Ook beelden kippenleed bij pluimveebedrijf Ottersum

Een paar dagen na geschokte reacties op beelden uit kippenstallen in Nederweert en Oirlo, heeft dierenrechtenorganisatie Animal Rights ook beelden uit een stal in Ottersum naar buiten gebracht.

LTO ontstemd over handelen Animal Rights

De Land- en Tuinbouworganisatie Nederland (LTO) heeft geen goed woord over voor de manier waarop Animal Rights te werk is gegaan.

Eigenaar 'horrorkippenstal' ontdaan door undercoverbeelden

De eigenaar van de kippenstal in Nederweert, die te zien is in een filmpje van Animal Rights, is ontdaan over de manier waarop zijn bedrijf in beeld is gebracht.

Burgemeester Nederweert geschokt door kippenleed

Burgemeester Henk Evers van Nederweert is geschrokken van de berichten over wantoestanden in een kippenstal in zijn gemeente.

'Horrorkippenschuren in Nederweert en Oirlo'

Dierenwelzijnsorganisatie Animal Rights heeft opnieuw undercoverbeelden naar buiten gebracht van misstanden in kippenschuren.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV