Overslaan en naar de inhoud gaan

Angela Schijf onderuit tijdens opnames Flikken Maastricht

Geplaatst opmaandag 17 december 2018 - 22:10

"Zo stoer zag u Eva van Dongen nog nooit", schreef Flikken Maastricht-actrice Angela Schijf maandag bij een video op haar Instagram.

In de video is te zien hoe Schijf als haar alter ego, Eva van Dongen, struikelt over een licht besneeuwd stukje grond en valt. Ook in een tweede scène is te zien dat ze moeite heeft om recht te blijven staan.

Laatste loodjes
De cast en crew van de populaire dramaserie, waar afgelopen vrijdag 1,3 miljoen kijkers op afstemden, zitten in de laatste opnames van het seizoen 13 dat nu wordt uitgezonden. "We moeten nog vijf dagen," zei Victor Reinier vorige week donderdag bij RTL Late Night.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen