Overslaan en naar de inhoud gaan

Angela Schijf onderuit tijdens opnames Flikken Maastricht

Geplaatst opmaandag 17 december 2018 - 22:10

"Zo stoer zag u Eva van Dongen nog nooit", schreef Flikken Maastricht-actrice Angela Schijf maandag bij een video op haar Instagram.

In de video is te zien hoe Schijf als haar alter ego, Eva van Dongen, struikelt over een licht besneeuwd stukje grond en valt. Ook in een tweede scène is te zien dat ze moeite heeft om recht te blijven staan.

Laatste loodjes
De cast en crew van de populaire dramaserie, waar afgelopen vrijdag 1,3 miljoen kijkers op afstemden, zitten in de laatste opnames van het seizoen 13 dat nu wordt uitgezonden. "We moeten nog vijf dagen," zei Victor Reinier vorige week donderdag bij RTL Late Night.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen