Andy de Heus Stevensweert Porta Isola

Nieuwe arrestaties verwacht in moordzaak Andy de Heus

Justitie verwacht op korte termijn nieuwe verdachten te arresteren in de zaak rondom de in 2012 vermoorde Andy de Heus (30). In afwachting van die arrestaties heeft de aanklager gevraagd het proces uit te stellen.

Andy de Heus Porta Isola
Justitie vraagt uitstel in onderzoek naar moord Andy de Heus

Het is justitie niet gelukt nieuwe aanwijzingen in de moordzaak rondom Andy de Heus tijdig te onderzoeken. Over drie weken is er een nieuwe zitting in het Hof in Den Bosch, maar de aanklager vraagt uitstel.

Andy de Heus Stevensweert Porta Isola
Nieuw bewijs in moordzaak Andy de Heus: beroep uitgesteld

Het hoger beroep in de moordzaak tegen Ronnie S. (53), verdacht van de moord op Andy de Heus, is uitgesteld. Justitie denkt nieuw bewijs te hebben tegen de Sittardenaar.

Andy de Heus Stevensweert Porta Isola
Justitie geeft niet op: hoger beroep in zaak Andy de Heus

Er komt voorlopig geen einde aan de zaak rondom de dood van Andy de Heus. Justitie is in hoger beroep gegaan tegen de zeventien jaar cel die Ronnie S. (52) vorige week kreeg opgelegd.

Andy de Heus
Geen levenslang, maar 17 jaar cel voor doden Andy de Heus

Geen levenslange celstraf, maar zeventien jaar in de gevangenis. Dat is wat de rechter betreft een passende straf voor Ronnie S. (52). Hij schoot in december 2012 zijn vriend en aangetrouwd familielid Andy de Heus dood.

Andy de Heus Porta Isola
'Prijs gezet op hoofd van moordverdachte Ronnie S.'

Er zou een prijs zijn gezet op het hoofd van Ronnie S. (52), de Sittardenaar die verdacht wordt van de moord op Andy de Heus in december 2012. Het zou één van de redenen zijn dat Ronnie zijn uitvlucht zocht in vreemde verklaringen.

Andy de Heus
Levenslang geëist voor moord op Andy de Heus

Als het aan justitie ligt, gaat Ronnie S. (52) levenslang de cel in voor de moord op Andy de Heus. De marktkoopman werd op 18 december 2012 doodgeschoten in een vakantiewoning in Stevensweert.

Andy de Heus Stevensweert Porta Isola
Getuige moordzaak Andy de Heus: 'Hij werd gelokt met seks'

De ex-vrouw van moordverdachte Ronnie S. (52) heeft verklaard dat Andy de Heus bewust naar een vakantiehuisje is gelokt voordat hij werd doodgeschoten. Ook koppelt ze Paula N. aan de dood van Andy.

Andy de Heus
Justitie heeft verrassingsgetuige in moordzaak Andy de Heus

Justitie komt met een kleine verrassing in de moordzaak van marktkoopman Andy de Heus uit Echt. Een ex-partner van verdachte Ronnie S. (52) wordt maandag voor de rechter gehoord als getuige.

Andy de Heus Stevensweert Porta Isola
Meer details over dood Andy de Heus: ook ruzie over vrouw

De Sittardse moordverdachte Ronnie S. (52) heeft in een nieuwe verklaring meer details losgelaten over de dood van marktkoopman Andy de Heus. Niet alleen een drugsruzie, maar ook een verbroken vriendschap zorgde voor een uiteindelijk fatale ruzie.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten