Overslaan en naar de inhoud gaan

André Rieu met jaarlijks nieuwjaarsconcert in Ziggo Dome

Geplaatst opvrijdag 6 mei 2016 - 9:09

Naast zijn traditionele concerten op het Vrijthof in Maastricht, wil André Rieu voortaan elk jaar optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Het gaat om een nieuwjaarsconcert. De eerste editie zal zijn op zaterdag 7 januari 2017.

Nieuwjaarsconcert
Een concert in het nieuwe jaar is iets waar de violist uit Maastricht al even mee bezig is. "Al jarenlang speelden mijn vrouw Marjorie en ik met het idee om een speciaal nieuwjaarsconcert te geven in Nederland. Maar ik was in die periode altijd met het orkest op tournee in het buitenland. Dat hebben we nu veranderd, zodat we het jaar voortaan kunnen beginnen met een prachtig nieuwjaarsconcert in ons eigen land."

De hele wereld over
Komende maand staat Rieu met zijn tournee in Hongarije, Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië en Polen. In juni doet hij Boekarest aan voor twee grootse open air concerten, gevolgd door zijn zomeravondconcerten in Maastricht. In september vertrekt de muzikant naar Argentinië en Guatemala en daarna doet hij Australië en Nieuw Zeeland aan. In december sluit hij het jaar af met zijn tournee door Verenigd Koninkrijk en Ierland.

De kaartverkoop van het nieuwjaarsconcert start op 7 mei via de website van Rieu.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Plek voor 10.000 bezoekers bij nieuwjaarsconcert Rieu
André Rieu verbreekt eigen verkooprecord
Concert André Rieu in meer dan 1000 bioscopen
70.000 bezoekers voor Rieu op Vrijthof
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen