Overslaan en naar de inhoud gaan

André Rieu koopt 52 Venetiaanse kroonluchters voor het MECC

Geplaatst opzondag 10 november 2019 - 17:04

André Rieu is druk bezig met de voorbereidingen op zijn eerste reeks kerstconcerten in het MECC in Maastricht.

"In mijn enthousiasme heb ik maar liefst 52 Venetiaanse kroonluchters gekocht, die passen bij het hele decor, waarbij je niet meer gaat zien dat je in het MECC bent", aldus de wereldberoemde Maastrichtse violist.

Oeps
"Volgens mijn vrouw heb ik wat teveel geld uitgegeven. Maar goed, ik wil het echt heel bijzonder maken", vertelt Rieu. "Dat we er het eerste jaar niks aan overhouden, is dan maar zo."

Video: L1

Gospelkoor
In de studio van Rieu zijn de eerste repetities voor de kerstconcerten al geweest, met onder meer een gospelkoor uit Parijs. "Het wordt geen treurig kerstconcert, de mensen moeten met blij gevoel naar huis gaan.” De kerstconcerten in het MECC in Maastricht staan gepland op 20, 21 en 22 december.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen