Overslaan en naar de inhoud gaan

André Rieu koopt 52 Venetiaanse kroonluchters voor het MECC

Geplaatst opzondag 10 november 2019 - 17:04

André Rieu is druk bezig met de voorbereidingen op zijn eerste reeks kerstconcerten in het MECC in Maastricht.

"In mijn enthousiasme heb ik maar liefst 52 Venetiaanse kroonluchters gekocht, die passen bij het hele decor, waarbij je niet meer gaat zien dat je in het MECC bent", aldus de wereldberoemde Maastrichtse violist.

Oeps
"Volgens mijn vrouw heb ik wat teveel geld uitgegeven. Maar goed, ik wil het echt heel bijzonder maken", vertelt Rieu. "Dat we er het eerste jaar niks aan overhouden, is dan maar zo."

Video: L1

Gospelkoor
In de studio van Rieu zijn de eerste repetities voor de kerstconcerten al geweest, met onder meer een gospelkoor uit Parijs. "Het wordt geen treurig kerstconcert, de mensen moeten met blij gevoel naar huis gaan.” De kerstconcerten in het MECC in Maastricht staan gepland op 20, 21 en 22 december.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen