Overslaan en naar de inhoud gaan

André Rieu geïrriteerd bij presentatie boek

Geplaatst opdinsdag 26 mei 2015 - 20:07

Lichte irritatie dinsdag bij André Rieu, tijdens de presentatie van een wetenschappelijk boek over zijn succes.

Tijdens de presentatie omschreef één van de schrijvers van het boek de wals als 'oubolliger dan oubollig'. Dat schoot bij de Maastrichtse orkestleider in het verkeerde keelgat.

Compliment
De opmerking over de wals was eigenlijk een compliment van onderzoeker Maaike Meijer, want dankzij Rieu is de wals weer populair en levendig, zo stelt ze. Maar de violist zelf vatte het zo zeker niet op.

Universiteit
In het boek Rieu, maestro zonder grenzen verklaren drie wetenschappers van de Universiteit Maastricht zijn succes. Hij ontving dinsdag het eerste exemplaar uit handen van UM-topman Martin Paul.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Succes André Rieu verklaard in boek
André Rieu 65 jaar
André Rieu viert 65e verjaardag
Miljoenenwinst voor vioolvirtuoos André Rieu
André Rieu concurreert met Calvin Harris en Taylor Swift
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen