Overslaan en naar de inhoud gaan

André Rieu breekt Britse tour af na drama in orkest

Geplaatst opzondag 18 december 2016 - 20:42

André Rieu heeft besloten de resterende vijf concerten die hij de komende tijd in Groot Brittannië zou geven, af te zeggen.

Iedereen is te aangeslagen om te spelen nadat een lid van het orkest een hartstilstand kreeg.

Onzeker
De t
oestand van de man is volgens manager Pierre Rieu onzeker. "Hij moet wakker worden en daar wachten we op met z’n allen." Het orkestlid kreeg zaterdagochtend om 5:00 uur een hartstilstand. Zijn vrouw – ook lid van het ensemble van Rieu – riep direct de hulp in van een meereizende arts en de beveiliging in. De muzikant is daarna naar het ziekenhuis overgebracht. Rieu besloot daarop de show van zaterdagavond te annuleren.

Ziggo Dome
Rieu zou maandag en dinsdag optreden in Londen, woensdag in Birmingham, donderdag in Manchester en vrijdag in Glasgow. Het eerstvolgende optreden dat nu opstaat is het nieuwjaarsconcert in de Amsterdamse Ziggo Dome op 7 januari.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen