Overslaan en naar de inhoud gaan

André Rieu beleeft 'moeilijkste periode in carrière'

Geplaatst opdinsdag 7 april 2020 - 18:36

André Rieu heeft met een videoboodschap zijn zorgen uitgesproken over het coronavirus. De violist beleeft volgens hem de moeilijkste periode in zijn carrière.

Hij is bezorgd over zijn privé maar ook over zijn bedrijf.

Gezondheid
De 70-jarige violist uit Maastricht is bezorgd om de gezondheid van iedereen die hem dierbaar is. De familie Rieu doet er alles aan om gezond te blijven en houdt zich aan de regels. Daarnaast heeft hij veel respect voor iedereen die in de zorg werkt. "We duimen voor die mensen dat ze deze zware taak zullen volhouden", aldus Rieu.

Video: André Rieu

Zorgen
Naast zijn privéleven heeft de Maastrichtenaar ook zorgen om zijn bedrijf. "Ik heb de verantwoording voor 135 werknemers in vaste dienst en zo'n 100 freelancers over de hele wereld." Rieu is blij met de hulp die de regering aanbiedt.

Vrijthof-concerten
De stehgeiger geeft in juli samen met zijn Johann Strauss Orkest weer de traditionele concerten op het Vrijthof in Maastricht. Vorig jaar trokken die concerten meer dan 100.000 bezoekers uit 99 landen. Er is nog niets bekend over het eventueel afgelasten van de concerten.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen