André Rieu

Rieu over technische problemen: 'Publiek was fantastisch'

André Rieu heeft ondanks de technische problemen tijdens zijn concert in de Colombiaanse stad Bogotá toch een geweldige avond gehad.

André Rieu (14 sep 2019)
Technische problemen tijdens concert André Rieu in Colombia

André Rieu beleefde een spannende vrijdag de dertiende in Colombia. Tijdens zijn optreden in de hoofdstad Bogotá viel het geluid uit.

André Rieu
'Songfestivaluitzending in Maastricht beginnen met Rieu'

Het Songfestival mag dan wel gehouden worden in Rotterdam, maar de uitzending zou moeten beginnen in Maastricht.

rieu
Rieu blaast bijna 70 kaarsjes uit en komt met nieuw album

's Werelds bekendste vioolvirtuoos André Rieu mag in oktober 70 kaarsjes uitblazen. Vanwege dat heuglijke feit komt hij met een nieuw album.

Ambassadeur Rieu teleurgesteld, maar feliciteert Rotterdam

Hoewel André Rieu natuurlijk graag had gezien dat het Eurovisie Songfestival zou neerstrijken in 'zijn' Maastricht, gunt hij het Rotterdam ook.

ANP-75545917
Kerstconcert Rieu uitverkocht: nieuwe datum toegevoegd

Het eerste kerstconcert van André Rieu op 21 december in Maastricht is uitverkocht. Vanwege de grote belangstelling heeft de vioolvirtuoos een tweede concert aangekondigd.

Maastricht eert jubilerende André Rieu met plaquette

André Rieu is zondagavond tijdens zijn concert op het Vrijthof door burgemeester Annemarie Penn van Maastricht verrast met een bronzen plaquette voor zijn verdiensten voor de stad.

Eindhovense miljoenste bezoeker Rieu-concerten

Anne van Kimmenade uit Eindhoven was vrijdagavond de miljoenste bezoeker die de Vrijthof-concerten van André Rieu bezocht.

Ruud Jacobs overleden: producent van eerste cd's André Rieu

Muziekproducent en bekend jazzbassist Ruud Jacobs is overleden. Hij was de producent van de eerste reeks cd's van André Rieu.

Verwarring over optreden 'Village People' bij Rieu

Er is verwarring ontstaan over de surprise-act tijdens de Vrijthofconcerten van André Rieu.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart