ANP

Metalen kerstboom André Rieu keert niet terug in Maastricht

De metalen kerstboom die vorig jaar positief werd ontvangen in het centrum van Maastricht, zal dit jaar niet opgetuigd worden. Dat laten zowel Pierre Rieu als Centrummanagement Maastricht aan L1 weten.

André Rieu_HD
Video: Rieu voor het eerst in anderhalf jaar weer op podium

Voor het eerst sinds anderhalf jaar stond André Rieu woensdagmiddag weer op het podium met zijn Johan Strauss Orkest. 12.000 man in Lissabon dansten en zongen mee met een mondkapje op. "Een feest weer. Het was een soort booster, voor het orkest en het publiek", reageerde Rieu achteraf.

André Rieu_HD
André en Pierre Rieu over kerstconcerten: 'Het was immoreel'

André Rieu en zijn zoon Pierre hakten dinsdag de knoop door: de kerstconcerten in het MECC Maastricht gaan voor de tweede keer niet door. De coronaregels verbieden concerten in december nog niet, maar de violist kan gewoonweg niet de show neerzetten die hij wil.

Kerstconcert Andre Rieu 20 dec 2019
Kerstconcerten van André Rieu gaan weer niet door

Voor het tweede jaar op rij gaan de kerstconcerten van André Rieu in Maastricht niet door. Wegens de situatie rond corona vindt de violist het niet verantwoord om de shows door te laten gaan.

André Rieu
André Rieu gelooft niet meer in kerstconcerten MECC

De kerstconcerten van André Rieu in MECC Maastricht dit jaar gaan misschien niet door.

André Rieu
Rieu mikt op tien keer vol MECC met Kerstmis

André Rieu is opgelucht dat er weer voor volle zalen mag worden gespeeld, mits er toegewezen plaatsen zijn. Hij hoopt dat hij in december 120.000 bezoekers mag verwelkomen bij tien kerstconcerten in het MECC.

André Rieu_HD
André Rieu blijft rekenen op steunpakketten

André Rieu hoopt dat het demissionair kabinet niet opeens stopt met de coronasteunpakketten. Als de financiële ondersteuning wegvalt, valt alsnog het doek voor zijn orkest, zo vreest de wereldberoemde violist.

ANP-306763133
Rieu z'n reuzendecor fleurt kerncentrale-pretpark op

Twee enorme decors die André Rieu vijftien jaar geleden liet bouwen als achtergrond voor zijn concerten, zijn verkocht aan pretpark Wunderland Kalkar.

Lucas & Steve (5 aug 2021)
Lucas & Steve zien optreden met André Rieu wel zitten

Maastrichts dj-duo Lucas & Steve ziet een samenwerking met André Rieu op het Vrijthof wel zitten.

André Rieu reageert op toestaan evenementen
Feest in huize Rieu vanwege toestaan evenementen

Niet alleen de festivalgangers hebben opgelucht gereageerd nu evenementen weer mogen worden georganiseerd. Ook André Rieu is in zijn nopjes.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten