André Knottnerus

'Coronavaccin inzetten bij kinderen na goede testresultaten'

Hoogleraar André Knottnerus van de Universiteit van Maastricht vindt het goed dat er een onderzoek wordt gedaan naar de werking en veiligheid van het coronavaccin bij kinderen. Volgens Knottnerus zou het eventueel kunnen helpen bij het creëren van groepsimmuniteit.

Huisarts Ilse Mattheij uit Heerlen
Limburgse huisartsen bereiden zich voor op coronavaccin

Er wordt gewerkt aan een plan om het coronavaccin toe te dienen in de huisartsenpraktijken, zegt huisarts Ilse Mattheij uit Heerlen.

Hoogleraar breekt lans voor vaccinatie bij afscheid

"Laat je niet gek maken door mensen die op sociale media vraagtekens zetten bij vaccinaties." Met die boodschap nam hoogleraar André Knottnerus vrijdag afscheid van de Universiteit Maastricht.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen