Overslaan en naar de inhoud gaan

André Hazes zegt ja tegen Rowwen Hèze voor optreden Ahoy

Geplaatst opwoensdag 29 januari 2020 - 14:28

Rowwen Hèze heeft voor de concertreeks Vrienden van Amstel Live André Hazes jr. benaderd met de vraag om samen op te treden.

Dinsdagavond was de twaalfde en laatste show van de concertreeks die dit jaar 160.000 bezoekers naar Ahoy trok.

Bellen en mailen
Voorman Jack Poels van Rowwen Hèze benaderde de volkszanger nadat hij in een eerdere concerteditie zag wat het populaire liedje Leef teweeg bracht in Ahoy. "Dat is een wapen wat hij de rest van zijn leven in de strijd kan gooien bij een optreden", zegt Poels in de aftermovie van de concertreeks. "Dan wordt er gebeld en gemaild", zegt hij over hoe de samenwerking begon.

Bekijk de video vanaf 8:30:


Ahoy lult Limburgs
De band uit America stond aan de kop van de show en zong naast de klassieker van Hazes jr. ook nog de eigen nummers Bestel Mar en Limburg met collega's uit het vak. "We wilden alle klappers in een blokje in het begin. Om te kijken wat er gebeurt en om iedereen op scherp zetten", zegt Guus Meeuwis. "Ik vind het heel tof dat je in plaats van op het einde dit al in het begin doet", zegt Hazes jr. "Mensen weten gewoon waar ze aan toe zijn."

Vrienden van Amstel Live met onder andere Rowwen Hèze wordt donderdag om 20:30 uur uitgezonden op SBS6.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen