Overslaan en naar de inhoud gaan

André Hazes heeft burn-out: optreden in Kerkrade afgeblazen

Geplaatst opdinsdag 16 november 2021 - 11:15

André Hazes heeft zijn optreden in de Rodahal in Kerkrade afgeblazen vanwege een burn-out.

Dat meldt de organisatie van het concert.

Therapeuten
Het optreden stond gepland voor 15 april 2022. De organisatie laat weten dat de zanger momenteel onder behandeling is van therapeuten vanwege burn-outklachten. Hazes is geadviseerd om een groot deel van de agenda voor 2022 leeg te maken.

"Omdat er veel onduidelijkheden zijn is het nog niet mogelijk om een nieuwe datum te plannen", laat Sjoerd Bodewes, de manager van de volkszanger weten.

Lees ook: Phil Bee leert André Hazes jr. de blues

Door de coronamaatregelen is het optreden al drie keer eerder verplaatst. In 2019 stond Hazes ook op het podium in de Rodahal.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen