Theater de Maaspoort Venlo (16 dec 2019)

Halve ton voor Maaspoort om theater aan te passen

Theater De Maaspoort in Venlo krijgt bijna 50.000 euro van het Kickstart Cultuurfonds, als bijdrage om de schouwburg klaar te stomen voor de anderhalvemetersamenleving.

MECC Maastricht
Expo over anderhalvemetersamenleving afgelast

De eerste vakbeurs die sinds de uitbraak van het coronavirus in het MECC gehouden zou worden, gaat niet door. Het thema van de beurs was heel toepasselijk de anderhalvemetersamenleving.

toverland (FOTO NIET MEER GEBRUIKEN!)
'Toverland mag anderhalve meter loslaten als proef'

Na overleg met burgemeester Ryan Palmen en attractiepark Toverland heeft de Veiligheidsregio Limburg-Noord groen licht gegeven om in bepaalde attracties af te wijken van de anderhalvemeternorm.

MECC Maastricht
Expo over anderhalvemetersamenleving in MECC

De eerste vakbeurs die sinds de uitbraak van het coronavirus wordt gehouden in het MECC, is toepasselijk de 'Anderhalve meter Expo.'

toverland aan het werk  (24 apr 2020)
Toverland bereidt zich voor op coronamaatregelen in zomer

Pretpark Toverland in Sevenum wil in de zomermaanden weer open. Medewerkers van het attractiepark werken hard om alles klaar te maken om heropening mogelijk te maken terwijl de coronamaatregelen gelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV