Theater de Maaspoort Venlo (16 dec 2019)

Halve ton voor Maaspoort om theater aan te passen

Theater De Maaspoort in Venlo krijgt bijna 50.000 euro van het Kickstart Cultuurfonds, als bijdrage om de schouwburg klaar te stomen voor de anderhalvemetersamenleving.

MECC Maastricht
Expo over anderhalvemetersamenleving afgelast

De eerste vakbeurs die sinds de uitbraak van het coronavirus in het MECC gehouden zou worden, gaat niet door. Het thema van de beurs was heel toepasselijk de anderhalvemetersamenleving.

toverland (FOTO NIET MEER GEBRUIKEN!)
'Toverland mag anderhalve meter loslaten als proef'

Na overleg met burgemeester Ryan Palmen en attractiepark Toverland heeft de Veiligheidsregio Limburg-Noord groen licht gegeven om in bepaalde attracties af te wijken van de anderhalvemeternorm.

MECC Maastricht
Expo over anderhalvemetersamenleving in MECC

De eerste vakbeurs die sinds de uitbraak van het coronavirus wordt gehouden in het MECC, is toepasselijk de 'Anderhalve meter Expo.'

toverland aan het werk  (24 apr 2020)
Toverland bereidt zich voor op coronamaatregelen in zomer

Pretpark Toverland in Sevenum wil in de zomermaanden weer open. Medewerkers van het attractiepark werken hard om alles klaar te maken om heropening mogelijk te maken terwijl de coronamaatregelen gelden.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen