Overslaan en naar de inhoud gaan

Anderhalf jaar voor ontucht in Lottum, Horst en Venlo

Geplaatst opdinsdag 14 juni 2016 - 6:29

Angelo W. (24) uit Vlaardingen heeft van de rechtbank in Maastricht een celstraf van 540 dagen waarvan 374 voorwaardelijk gekregen voor ontucht met drie meisjes in Lottum.

Ook moet hij zijn slachtoffers schadevergoeding betalen.

Whatsapp
In januari en februari van 2015 heeft de man ontuchtige handelingen gepleegd met drie meisjes uit Lottum, Horst en Venlo. De slachtoffers waren toen tussen de 12 en 16 jaar. Via Whatsapp zocht W. contact met de bedoeling om seks te hebben.

Lees ook: Anderhalf jaar geëist voor ontucht

In de knoop
De rechtbank rekent het W. zwaar aan dat de meisjes nog steeds in de knoop zitten door wat er met ze is gebeurd. Het baart de rechtbank verder zorgen dat W. tijdens de zitting niet leek in te zien hoe ernstig de zaken zijn waarvoor hij terecht moest staan.

Zwakzinnig
De licht zwakzinnige man begrijpt niet dat hij verkeerd heeft gehandeld. De angst en de onrust die hij heeft veroorzaakt, zijn echter zo groot dat de rechtbank een onvoorwaardelijke celstraf op zijn plaats acht. Aan het voorwaardelijke gedeelte zijn ook voorwaarden verbonden. Zo moet W. zich verplicht laten behandelen, moet hij begeleid gaan wonen, mag hij geen contact zoeken met zijn slachtoffers en moet hij wegblijven uit Baarlo, Horst aan de Maas en Venray.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Eerst behandeling voor ontuchtverdachte Noord-Limburg
Anderhalf jaar geëist voor ontucht Lottum, Horst en Venlo
Prime Champ knoeide met prikklok
Persoonsverwisseling bij getuigenverhoor Prime Champ
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen