Overslaan en naar de inhoud gaan

Anderhalf jaar geëist voor ontucht Lottum, Horst en Venlo

Geplaatst opmaandag 30 mei 2016 - 17:27

Tegen Angelo W. (24) uit Vlaardingen is maandag een voorwaardelijke gevangenisstraf van 540 dagen geëist vanwege ontucht in Lottum, Horst en Venlo.

Het Openbaar Ministerie (OM) wil dat W. eveneens beschermd gaat wonen, zich laat behandelen, niet meer in Noord-Limburg komt, geen contact opneemt met zijn slachtoffers en zich laat begeleiden door de reclassering.

Minderjarig
Volgens het OM pleegde de man vorig jaar tussen 1 januari en half februari diverse ontuchtige handelingen. Zo had hij seksueel contact met drie meisjes van tussen de 12 en 16 jar oud uit Lottum, Horst en Venlo. Daarnaast nam W. volgens justitie via chatservice Whatsapp contact op met minderjarige meisjes met de bedoeling seks te hebben.

Voorarrest
Advocaat Jos Willemsen vroeg maandag om vrijspraak omdat hij vindt dat het OM geen bewijs heeft. Mocht de rechter toch tot een veroordeling komen dan kan Willemsen zich vinden in de geëiste voorwaardelijke straf. W. zat al 166 dagen in voorarrest.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man betrapt bij misbruik stiefdochter, OM eist celstraf
Anderhalf jaar voor ontucht in Lottum, Horst en Venlo
Agent in de cel na ontucht met minderjarig meisje
Eerst behandeling voor ontuchtverdachte Noord-Limburg
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen