Overslaan en naar de inhoud gaan

Anastasiou: 'We moeten meedogenloos in duels zijn'

Geplaatst opdonderdag 6 april 2017 - 6:05

Roda JC speelt donderdagavond in eigen huis tegen PEC Zwolle. Voor de Kerkradenaren staat er heel wat op het spel, want wil de ploeg zich in de eredivisie handhaven, dan zullen er punten gepakt moeten worden.

Yannis Anastasiou hoeft zijn spelers na het collectief falen van afgelopen zondag niet te vertellen wat het belang van de wedstrijd is. Heel wat Roda-spelers weten wat degradatievoetbal inhoudt.

Lees ook: Anastasiou: 'donderdag antwoord geven op crisis'

Meedogenloos
"We willen ons per se handhaven en zullen meedogenloos in de duels en volledig geconcentreerd moeten zijn", aldus de coach. "Ik heb nog steeds de overtuiging dat we de situatie kunnen ombuigen. Maar dan zal iedereen nu wel de grens moeten opzoeken!"

Lees ook: Roda kansloos ten onder in cruciaal degradatieduel

De wedstrijd begint om 18.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion en is live te volgen bij L1 Sport en via 1Limburg-twitter.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda JC - Willem II (8 mei 2016)
Milec en Gullón blijven bij Roda JC
Roda JC strijdend ten onder in laatste competitieduel
Roda JC legt Belgische keeper De Winter vast
Roda laat oog op Lukoki vallen
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen