Overslaan en naar de inhoud gaan

Amy Pieters wint Ronde van Drenthe

Geplaatst opzondag 11 maart 2018 - 16:10

Amy Pieters heeft de Ronde van Drenthe op haar nam geschreven.

De renster van Boels-Dolmans Cycling hield in de sprint de Amerikaanse Alexis Ryan en de Australische Chloe Hosking achter zich. Het was de tweede wedstrijd uit de WorldTour voor vrouwen.

Pieters begon de sprint van ver en werd niet meer achterhaald. Vorige week had haar teamgenote Anna van der Breggen de eerste WorldTour-wedstrijd, de Strade Bianche, gewonnen. De 26-jarige Pieters was in 2015 al een keer tweede geweest in de Ronde van Drenthe. Vorige week pakte ze samen met Kirsten Wild nog WK-zilver op de koppelkoers.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen