Overslaan en naar de inhoud gaan

Amsterdamse strandstoel meegesmokkeld naar Roermond

Geplaatst opmaandag 17 augustus 2015 - 13:58

Op het station van Roermond dook wel iets heel opmerkelijks op. Zondag stond daar een strandstoel uit de Amsterdamse binnenstad op het perron.

Bij JCDecaux, maker van het Amsterdamse straatmeubilair en schenker van de strandstoelen, is ook al een melding binnengekomen van een toerist die een rode stoel onder de arm meesleepte in de metro, meldt Het Parool maandag.

'Kom es ff lekker zitten'
Kort nadat de eerste van duizend gratis en vrij te gebruiken strandstoelen in Amsterdam zijn neergezet, duiken ze nu dus al elder in het land op. De stoelen met de tekst ‘Kom es ff lekker zitten’, die onder meer op het Museumplein zijn neergezet, zijn bedoeld om de leefbaarheid van de hoofdstad te vergroten. Het is echter wel de bedoeling dat ze in Amsterdam blijven.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Video: Wachtkamer Pierre Cuypers in Amsterdam weer open
Lintje voor bestolen reddende engel Roermond
Verleiding verleider man vrouw stock
'Verleider lichtte vrouwen voor ruim 25.000 euro op'
Zakkenrollerij: Vakantie naar Spanje strandt in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen