Overslaan en naar de inhoud gaan

Amsterdamse strandstoel meegesmokkeld naar Roermond

Geplaatst opmaandag 17 augustus 2015 - 13:58

Op het station van Roermond dook wel iets heel opmerkelijks op. Zondag stond daar een strandstoel uit de Amsterdamse binnenstad op het perron.

Bij JCDecaux, maker van het Amsterdamse straatmeubilair en schenker van de strandstoelen, is ook al een melding binnengekomen van een toerist die een rode stoel onder de arm meesleepte in de metro, meldt Het Parool maandag.

'Kom es ff lekker zitten'
Kort nadat de eerste van duizend gratis en vrij te gebruiken strandstoelen in Amsterdam zijn neergezet, duiken ze nu dus al elder in het land op. De stoelen met de tekst ‘Kom es ff lekker zitten’, die onder meer op het Museumplein zijn neergezet, zijn bedoeld om de leefbaarheid van de hoofdstad te vergroten. Het is echter wel de bedoeling dat ze in Amsterdam blijven.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Video: Wachtkamer Pierre Cuypers in Amsterdam weer open
Lintje voor bestolen reddende engel Roermond
Verleiding verleider man vrouw stock
'Verleider lichtte vrouwen voor ruim 25.000 euro op'
Zakkenrollerij: Vakantie naar Spanje strandt in Maastricht
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen