Overslaan en naar de inhoud gaan

Amsterdam sjoenkelt op Beppie Kraft en Erwin

Geplaatst opzaterdag 2 februari 2019 - 19:07

In Amsterdam is zaterdagmiddag vastelaovend gevierd. Carnavalisten konden in de hoofdstad hun hart ophalen met optredens van Beppie Kraft en Erwin.

Op video's is te zien hoe een bomvolle Chicago Social Club aan het Leidseplein meesjoenkelt met Beppie Kraft.

Limburgse muziek
Niet alleen de Maastrichtse nachtegaal stond op het podium. Ook Ziesjoem, Jérôme Gelissen en Erwin gaven acte de présence.

Derde keer
Veel mensen zullen Amsterdam niet snel met carnaval associëren, maar toch is het al de derde keer dat er in de hoofdstad op deze manier carnaval wordt gevierd. Twee Maastrichtenaren die al jaren in Amsterdam wonen organiseerden een paar jaar geleden, met het thema 'Mestreech in Mokum', de eerste hierezitting. Inmiddels is het feestje uitgegroeid tot een groot succes. De zitting was in een mum van tijd uitverkocht.

Lees ook: Primeur: Limburgers organiseren 'hierezitting' in Amsterdam

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen