Overslaan en naar de inhoud gaan

Amsterdam sjoenkelt op Beppie Kraft en Erwin

Geplaatst opzaterdag 2 februari 2019 - 19:07

In Amsterdam is zaterdagmiddag vastelaovend gevierd. Carnavalisten konden in de hoofdstad hun hart ophalen met optredens van Beppie Kraft en Erwin.

Op video's is te zien hoe een bomvolle Chicago Social Club aan het Leidseplein meesjoenkelt met Beppie Kraft.

Limburgse muziek
Niet alleen de Maastrichtse nachtegaal stond op het podium. Ook Ziesjoem, Jérôme Gelissen en Erwin gaven acte de présence.

Derde keer
Veel mensen zullen Amsterdam niet snel met carnaval associëren, maar toch is het al de derde keer dat er in de hoofdstad op deze manier carnaval wordt gevierd. Twee Maastrichtenaren die al jaren in Amsterdam wonen organiseerden een paar jaar geleden, met het thema 'Mestreech in Mokum', de eerste hierezitting. Inmiddels is het feestje uitgegroeid tot een groot succes. De zitting was in een mum van tijd uitverkocht.

Lees ook: Primeur: Limburgers organiseren 'hierezitting' in Amsterdam

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen