49276924_ORANGE_PICTURES

Kramp hindert Ummels tijdens NK marathon

Bo Ummels uit Maastricht had haar zinnen gezet op prolongatie van haar Nederlandse marathontitel in 2019. Maar mede door kramp kwam ze als tweede Nederlandse vrouw over de finish in Amsterdam.

ANP
Peter R. de Vries (64) overleden: 'Geknokt tot het einde'

Peter R. de Vries (64) is overleden. De misdaadverslaggever is negen dagen na de aanslag op zijn leven gestorven aan zijn verwondingen.

Ivar en Wanda Leurs verliezen dochter Shana (22) bij verkeersongeluk in Amsterdam (09-05-2021)
Ouders overleden dochter strijden voor verkeersveiligheid

"Het rouwproces moet nog beginnen", vertellen Wanda en Ivar Leurs uit Venlo. Hun 22-jarige dochter Shana verongelukte twee maanden geleden in Amsterdam. Dankzij haar ouders wordt de gevaarlijke weg waarop het dodelijke ongeluk plaatsvond binnenkort aangepakt.

Uitspraak rechtbank, rechter
Rechter zet drie advocaten op crisis bij L1

De Ondernemingskamer van het Gerechtshof in Amsterdam heeft drie advocaten aangesteld voor het onderzoeken en aanpakken van de crisis bij L1.

David Kalokoh Ajax
Venlonaar David Kalokoh tekent contract bij Ajax

Venlonaar David Kalokoh heeft bij Ajax zijn eerste profcontract getekend. De overeenkomst heeft een duur van drie jaar.

Stock politie_HD
Venlose vrouw (22) omgekomen bij ongeval in Amsterdam

Een 22-jarige Venlose vrouw is om het leven gekomen bij een verkeersongeluk in Amsterdam.

DeWolff corona concert zonder publiek in De Muziekgieterij Maastricht (14 mrt 2020)
DeWolff en Metropole Orkest staan samen vier keer in Carré

De Geleense rockers van DeWolff gaan vier concerten op de planken van Koninklijk Theater Carré brengen met het Metropole Orkest. De optredens zijn op 23 en 24 september in de schouwburg aan de Amstel in Amsterdam.

ANP-345484587
Neonazi verontwaardigd: 'Neergezet als nieuwe Adolf Hitler'

De Heerlense neonazi Fadi J. (36) hoeft een eventuele celstraf niet in Duitsland uit te zitten. Als hij in dat land wordt veroordeeld voor rechts-extremistische propaganda, wordt hij naar een Nederlandse cel gebracht.

Anton Scheutjens (2 jul 2020)
Oud-doelman Roda JC keeperstrainer Ajax

Anton Scheutjens is de nieuwe keeperstrainer van Ajax. Hij is de opvolger van Carlo L'Ami, die de Amsterdamse club naar alle waarschijnlijkheid gaat verlaten.

Velden terrasopening (1 juni 2020)
Koninklijke Horeca helpt ondernemers met coronaboetes

Koninklijke Horeca Nederland roept ondernemers op om zich te melden als ze een coronaboete hebben gekregen. De uitnodiging volgt een dag na de demonstratie op de Dam in Amsterdam.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten