Motorrijder Buitenring haalde in vlak voor fatale val

De motorrijder die donderdag op de Buitenring Parkstad bij Brunssum dodelijk verongelukte, heeft vlak voor zijn fatale valpartij een personenauto ingehaald.

Overleden motorrijder Buitenring is Amstenradenaar (26)

De motorrijder die donderdagmiddag om het leven kwam bij een dodelijk ongeval op de Buitenring bij Brunssum is een 26-jarige man uit Amstenrade.

Mogelijke ontvoering Amstenrade blijkt ruzie

De vermoedelijke ontvoering die vrijdagochtend in Amstenrade zou hebben plaatsgevonden blijkt een ruzie.

Gemengde gevoelens bij opening oprit Buitenring Amstenrade

Donderdagmiddag werd weer een stukje van de Buitenring opengesteld, namelijk de oprit naar die weg bij Amstenrade.

Weer een stukje Buitenring open voor verkeer

Langzaam maar zeker gaan ook de laatste stukjes van de Buitenring Parkstad open voor het verkeer.

Portugees bedreigd na wurgen collega in Amstenrade

De Portugese stratenmaker Daniel Joaquim S. (24) is naar eigen zeggen bedreigd, nadat hij landgenoot en collega Michel Mourao Gonçalves (24) wurgde in Amstenrade.

Zorgen om veiligheid: carnavalsfeesten Amstenrade verplaatst

In Amstenrade zijn alle carnavalsactiviteiten in gemeenschapshuis Oud Dorp afgeblazen. Carnavalsvereniging de Parkuule maakt zich zorgen om de veiligheid van bezoekers, vanwege drank- en drugsgebruik in en rondom de accommodatie.

Jonge messentrekker krijgt tbs na André Hazes-ruzie

Hij stak een kennis bijna dood, maar Julien T. (22) was op dat moment ontoerekeningsvatbaar. Dat stelt de rechtbank in Maastricht, die de twintiger uit Voerendaal daarom een tbs-maatregel oplegde.

Tieners opgepakt: betrokkenheid straatroven onderzocht

De politie heeft maandag twee tieners opgepakt voor een straatroof in Brunssum.

Steekpartij na André Hazes-ruzie: celstraf en tbs geëist

Als het aan justitie ligt, krijgt de 22-jarige Julien T. twee jaar celstraf en tbs met verzorging. Hij wordt verdacht van een steekpartij, afgelopen voorjaar in Amstenrade.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app