Ongeval Amstenrade 27 feb 2021

Automobilist neemt de benen na ongeval Amstenrade

Een automobilist heeft zaterdagmorgen vroeg het hazenpad gekozen na een aanrijding in Amstenrade.

Brand brandstichting pyromaan stock
Brandstichter op heterdaad betrapt in Amstenrade

Een reeks branden in Oirsbeek, Amstenrade en Voerendaal lijkt opgelost met de aanhouding van een 23-jarige man in Amstenrade.

Leerlingen met mondkapje
Maandag toch gewoon les op basischool De Verrekijker

Leerlingen van groep 8 van basisschool De Verrekijker in Amstenrade kunnen volgende week toch naar school. Dit ondanks de strenge coronamaatregelen. Normaal gesproken zouden scholen pas op 18 januari weer open mogen.

Miss Patty Pam-Pam
Patty Pam Pam: 'Geen kerstavond meer voor mij in Limburg'

Deze week komen op L1 Radio bekende Limburgers aan het woord over kerst, geloof, corona en wat belangrijk is in het leven. Dragqueen Patty Pam-Pam vertelt over het verschil tussen kerst in Limburg en woonplaats Amsterdam.

Foto pedohunters voetbaltrainer
Voetbaltrainer definitief niet vervolgd voor seksafspraak

De amateurvoetbaltrainer die in oktober werd aangepakt door pedojagers, wordt definitief niet vervolgd door justitie. Hij kwam in beeld bij de 'jagers' nadat hij een seksafspraak maakte met een fictieve minderjarige.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging