Brand brandstichting pyromaan stock

Brandstichter op heterdaad betrapt in Amstenrade

Een reeks branden in Oirsbeek, Amstenrade en Voerendaal lijkt opgelost met de aanhouding van een 23-jarige man in Amstenrade.

Leerlingen met mondkapje
Maandag toch gewoon les op basischool De Verrekijker

Leerlingen van groep 8 van basisschool De Verrekijker in Amstenrade kunnen volgende week toch naar school. Dit ondanks de strenge coronamaatregelen. Normaal gesproken zouden scholen pas op 18 januari weer open mogen.

Miss Patty Pam-Pam
Patty Pam Pam: 'Geen kerstavond meer voor mij in Limburg'

Deze week komen op L1 Radio bekende Limburgers aan het woord over kerst, geloof, corona en wat belangrijk is in het leven. Dragqueen Patty Pam-Pam vertelt over het verschil tussen kerst in Limburg en woonplaats Amsterdam.

Foto pedohunters voetbaltrainer
Voetbaltrainer definitief niet vervolgd voor seksafspraak

De amateurvoetbaltrainer die in oktober werd aangepakt door pedojagers, wordt definitief niet vervolgd door justitie. Hij kwam in beeld bij de 'jagers' nadat hij een seksafspraak maakte met een fictieve minderjarige.

Miss Patty Pam-Pam
Drag Race Holland: grote gevolgen voor Patty Pam-Pam

De ontknoping van de nieuwe aflevering van Drag Race Holland heeft grote gevolgen voor deelneemster Miss Patty Pam-Pam, het drag-karakter van Pieter Roberts uit Amstenrade.

Miss Patty Pam-Pam
Miss Patty Pam-Pam: 'Drag poetst mijn onzekerheden weg'

Pieter Roberts (34) uit Amstenrade was 26 jaar toen hij voor het eerst als grap tijdens carnaval verkleed ging als dragqueen. Dat smaakte naar meer: hij groeide met zijn dragkarakter Miss Patty Pam-Pam uit tot een bekendheid in de scene en doet nu mee aan de tv-show Drag Race Holland.

Inval loungebar Amsenrade 08-09-2020
Burgemeester sluit café in Amstenrade na vondst wietplantage

Burgemeester Eric Geurts van gemeente Beekdaelen sluit de deuren van café Lounge in Amstenrade voor onbepaalde tijd, nadat de politie hier vorige week een hennepplantage heeft ontdekt.

Inval loungebar Amsenrade 08-09-2020
Inval bij loungebar in Amstenrade

De politie heeft dinsdagmiddag een inval gedaan bij een loungebar in Amstenrade. In het pand werd een hennepplantage aangetroffen.

Miss Patty Pam-Pam Pam Pam
Miss Patty Pam-Pam doet mee aan Drag Race Holland

Miss Patty Pam-Pam, het drag-alterego van Pieter Roberts uit Amstenrade, doet mee aan de tv-show Drag Race Holland.

rechtbank roermond (4 maart 2020)
Man gearresteerd in rechtbank voor poging tot mishandeling

De 29-jarige Samir el A. is woensdagmiddag gearresteerd in de rechtbank van Roermond. Hij was daar voor een andere zaak, maar werd daarna meegenomen op verdenking van poging tot zware mishandeling.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV