Marianne Vos Amstel Gold Race

Vos na zege in Gold Race: 'Heel mooi om hier te winnen'

Marianne Vos is blij met haar eerste zege in de Amstel Gold Race. "Negen jaar na het WK is het mooi om hier weer te winnen."

Amstel Gold Race 2021 Finish Marianne Vos
Marianne Vos wint Amstel Gold Race na spannende finale

Marianne Vos heeft voor het eerst in haar carrière de Amstel Gold Race gewonnen. De renster van Jumbo-Visma was na een spannende finale de snelste in een sprint van de favorietengroep.

Amstel Gold Race Vrouwen Liveblog
Teruglezen: Amstel Gold Race voor vrouwen

Na een jaar afwezigheid reed het peloton weer over de Limburgse wegen in de Amstel Gold Race. De wedstrijd van de vrouwen was te volgen in het liveblog.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten