Overslaan en naar de inhoud gaan

Amstel Gold Race hoopt op toezegging Van der Poel

Geplaatst opdinsdag 27 november 2018 - 14:51

In januari worden de wildcards voor de Amstel Gold Race pas vergeven, maar koersdirecteur Leo van Vliet heeft al uitgesproken er eentje te reserveren voor de Nederlands kampioen op de weg: Mathieu van der Poel.

Veldrijder Van der Poel is gewild. Veel organisaties van voorjaarsklassiekers hopen op de toezegging van de 23-jarige veldrijder, die volgend jaar voor het eerst een klassiek voorjaar op de weg zal rijden.

Programma
De ploegleider van Van der Poel, Christoph Roodhooft, maakt op 17 december het programma van zijn pupil bekend. Corendon-Circus is afhankelijk van wildcards voor de klassiekers.

Aanbod
Behalve Leo van Vliet zijn ook andere koersdirecteuren geïnteresseerd in Van der Poel. Zo zou hij kunnen starten in Dwars door Vlaanderen, Omloop het Nieuwsblad en Gent-Wevelgem hopen volgens Het Laatste Nieuws.

De Amstel Gold Race, de enige klassieker van Nederland, wordt op 21 april 2019 verreden.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen