Overslaan en naar de inhoud gaan

Amstel Gold Race hoopt op toezegging Van der Poel

Geplaatst opdinsdag 27 november 2018 - 14:51

In januari worden de wildcards voor de Amstel Gold Race pas vergeven, maar koersdirecteur Leo van Vliet heeft al uitgesproken er eentje te reserveren voor de Nederlands kampioen op de weg: Mathieu van der Poel.

Veldrijder Van der Poel is gewild. Veel organisaties van voorjaarsklassiekers hopen op de toezegging van de 23-jarige veldrijder, die volgend jaar voor het eerst een klassiek voorjaar op de weg zal rijden.

Programma
De ploegleider van Van der Poel, Christoph Roodhooft, maakt op 17 december het programma van zijn pupil bekend. Corendon-Circus is afhankelijk van wildcards voor de klassiekers.

Aanbod
Behalve Leo van Vliet zijn ook andere koersdirecteuren geïnteresseerd in Van der Poel. Zo zou hij kunnen starten in Dwars door Vlaanderen, Omloop het Nieuwsblad en Gent-Wevelgem hopen volgens Het Laatste Nieuws.

De Amstel Gold Race, de enige klassieker van Nederland, wordt op 21 april 2019 verreden.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen