Overslaan en naar de inhoud gaan

Amstel Gold Race denkt na over vrouwenwedstrijd

Geplaatst opdonderdag 14 april 2016 - 19:16

De directie van de Amstel Gold Race denkt na over het organiseren van een speciale editie voor vrouwen.

"Ik ben persoonlijk zeker geen tegenstander en we zijn één van de weinig wedstrijden die het nog niet hebben", zei directeur Leo van Vliet donderdagavond in het L1-programma AvondGasten.

Fifty-fifty
De kans dat er ooit een Amstel Gold Race komt voor vrouwen is 'fifty-fifty', zegt van Vliet. "We moeten er ook klaar voor zijn, het is een hele belasting voor een organisatie. We denken er over na en hebben er al met verschillende mensen over gesproken, zoals met gedeputeerde Koopmans."

Goed doen
Voor het organiseren van zo'n extra wedstrijd is veel mankracht nodig. "Ook de vergrijzing van de verkeersregelaar is een probleem. Als we het doen, willen we het goed doen", aldus van Vliet. "Maar het is zeker niet onmogelijk."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen