Overslaan en naar de inhoud gaan

Amstel Gold Race denkt na over vrouwenwedstrijd

Geplaatst opdonderdag 14 april 2016 - 19:16

De directie van de Amstel Gold Race denkt na over het organiseren van een speciale editie voor vrouwen.

"Ik ben persoonlijk zeker geen tegenstander en we zijn één van de weinig wedstrijden die het nog niet hebben", zei directeur Leo van Vliet donderdagavond in het L1-programma AvondGasten.

Fifty-fifty
De kans dat er ooit een Amstel Gold Race komt voor vrouwen is 'fifty-fifty', zegt van Vliet. "We moeten er ook klaar voor zijn, het is een hele belasting voor een organisatie. We denken er over na en hebben er al met verschillende mensen over gesproken, zoals met gedeputeerde Koopmans."

Goed doen
Voor het organiseren van zo'n extra wedstrijd is veel mankracht nodig. "Ook de vergrijzing van de verkeersregelaar is een probleem. Als we het doen, willen we het goed doen", aldus van Vliet. "Maar het is zeker niet onmogelijk."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen