Overslaan en naar de inhoud gaan

Amstel Gold Race deelt zeven wildcards uit

Geplaatst opwoensdag 6 februari 2019 - 9:25

De organisatie van de Amstel Gold Race heeft zeven wildcards uitgedeeld. Naast de 18 automatisch startgerechtigde WorldTour-ploegen zijn er zeven pro-continentale teams uitgenodigd.

Koersdirecteur Leo van Vliet liet eerder al weten het team van kersverse wereldkampioen veldrijden Mathieu van der Poel graag een ticket te willen geven.

De start
De selectie van Corendon Circus was al bekend. Aan de start verschijnen verder: Roompot-Charles, Wanty - Groupe Gobert, Israel Cycling Academy, Sport Vlaanderen - Baloise, Bardiani CSF en Vital Concept Cycling B&B Hotels.

35 beklimmingen
De klassieker start zondag 21 april om 10.30 uur op het Vrijthof in Maastricht. Het peloton moet dit jaar zo’n 260 kilometer afleggen. Tijdens de koers staan er 35 beklimmingen op het programma.

De Amstel Gold Race werd in 2018 gewonnen door Michael Valgren Andersen. In 2017 ging de winst nog naar de Belg Phillipe Gilbert.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen