Overslaan en naar de inhoud gaan

Amstel Gold Race deelt zeven wildcards uit

Geplaatst opwoensdag 6 februari 2019 - 9:25

De organisatie van de Amstel Gold Race heeft zeven wildcards uitgedeeld. Naast de 18 automatisch startgerechtigde WorldTour-ploegen zijn er zeven pro-continentale teams uitgenodigd.

Koersdirecteur Leo van Vliet liet eerder al weten het team van kersverse wereldkampioen veldrijden Mathieu van der Poel graag een ticket te willen geven.

De start
De selectie van Corendon Circus was al bekend. Aan de start verschijnen verder: Roompot-Charles, Wanty - Groupe Gobert, Israel Cycling Academy, Sport Vlaanderen - Baloise, Bardiani CSF en Vital Concept Cycling B&B Hotels.

35 beklimmingen
De klassieker start zondag 21 april om 10.30 uur op het Vrijthof in Maastricht. Het peloton moet dit jaar zo’n 260 kilometer afleggen. Tijdens de koers staan er 35 beklimmingen op het programma.

De Amstel Gold Race werd in 2018 gewonnen door Michael Valgren Andersen. In 2017 ging de winst nog naar de Belg Phillipe Gilbert.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen