ANP-371989185

Van Vliet: 'Vrijdag beslissing over Amstel Gold Race'

Koersdirecteur Leo van Vliet verwacht dat er vrijdag een beslissing wordt genomen over het doorgaan van de Amstel Gold Race op 10 oktober. "We hebben alle plannen ingediend."

Rob Ruijgh Tour de France Tour de L1mbourg wielrennen
Ruijgh: 'Er moet een Amstel Gold Race voor junioren komen'

Rob Ruijgh zou graag een Amstel Gold Race voor junioren zien om de talentontwikkeling van jonge wielrenners in Limburg te bevorderen.

Sabrina Stultiens Tour de France Tour de L1mbourg
Wielrenster Sabrina Stultiens verlengt contract bij CCC

Sabrina Stultiens uit Meijel verlengt haar contract bij CCC. Dat maakte de wielrenster zondagavond bekend in het L1-programma Tour de L1mbourg.

Amstel Gold Race toerversie
Nieuwe onzekerheid horeca door wegvallen toerversie AGR

Een dag na het afblazen van de toerversie van de Amstel Gold Race (AGR) op 11 oktober kan de horeca nog moeilijk overzien wat de consequenties zijn.

Amstel Gold Race toerversie
Toerversie Amstel Gold Race afgelast, profs zonder publiek

Duizenden amateurs kunnen in oktober vanwege de coronacrisis niet starten in de toerversie van de Amstel Gold Race. De organisatie heeft besloten de wielertocht te verzetten naar volgend jaar.

Mathieu van der Poel
Wielerkalender: Amstel Gold Race in 2021 op 18 april

De wielerunie UCI heeft de WorldTour-kalender voor 2021 bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat onder meer de Tour de France eerder dan gebruikelijk verreden wordt.

Amstel Gold Race Gulperberg 2019
Wielerbond komt met protocol en wil vangnet profkoersen

Wielerbond KNWU hoopt vanaf de zomer weer voorzichtig het wedstrijdseizoen te hervatten. Dat gebeurt in fasen, zo staat in het protocol dat de bond heeft opgesteld.

Persconferentie na afloop ministerraad
Premier Rutte: Amstel Gold Race kan 'superspreader' worden

Premier Mark Rutte zet nadrukkelijk zijn vraagtekens bij het doorgaan van de Amstel Gold Race op 10 oktober. "Dat is nu echt nog niet te zeggen", zei hij vrijdagmiddag na afloop van de wekelijkse ministerraad.

ANP-371989873
Amstel Gold Race optimistisch: 'We zijn flexibel'

De organisatie van de Amstel Gold Race blijft optimistisch over het doorgaan van de profwedstrijd. "Het glas is halfvol", zegt koersdirecteur Leo van Vliet tegen L1.

Matheu van der Poel Amstel Gold Race (21 apr 2019)
Nieuwe kalender: Amstel Gold Race op zaterdag 10 oktober

De internationale wielerbond UCI heeft in een nieuwe wielerkalender de Amstel Gold Race op een zaterdag gepland: op 10 oktober. Een dag later wordt in Zuid-Limburg door 15.000 recreanten de Toerversie verreden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV