Wielershirt Gesink

Wielershirt Gesink levert nu al veel geld op voor kanker

Initiatiefnemer Bjorn Mom heeft dinsdagochtend het tijdens de Amstel Gold Race gedragen wedstrijdshirt van Robert Gesink ontvangen. Nog voordat de koersstrui geveild is, heeft de actie al ongeveer 4000 euro extra opgebracht.

Louis Delahaije
Delahaije: 'Er wordt te veel over Dumoulin gesproken'

Sporttrainer Louis Delahaije vindt dat er te veel over Tom Dumoulin wordt gesproken. De Maastrichtenaar besloot in januari tijdelijk te stoppen met profwielrennen.

Finish Amstel Gold Race 2021
Fotofinish Amstel Gold Race bestuderen is millimeterwerk

Een finishfoto kwam er aan te pas om uiteindelijk Wout van Aert als winnaar van de Amstel Gold Race aan te wijzen.

Leo van Vliet Amstel Gold Race
Leo van Vliet: 'Limburgs publiek bedankt, het was top!'

Koersdirecteur Leo van Vliet is tevreden over het verloop van de Amstel Gold Race, en dan gaat het zowel om de wedstrijd als de organisatie eromheen.

Finish Amstel Gold Race 2021
Van Aert na winst Gold Race: 'Een van de mooiere koersen'

Wout van Aert is blij met zijn zege in de Amstel Gold Race. "Het is een van de mooiere koersen van het jaar", zei de Belg na afloop.

Toch wat publiek bij Amstel Gold Race (18 apr 2021)
Via veldwegen en akkers toch een glimp opvangen van de AGR

Tientallen wielerliefhebbers trokken zich zondag weinig aan van de oproep van de organisatie om weg te blijven van het parcours van de Amstel Gold Race in het Heuvelland.

Amstel Gold Race 2021 Fotofinish
Wout van Aert wint Amstel Gold Race na fotofinish

Wout van Aert heeft de 55ste editie van de Amstel Gold Race gewonnen. De Belg van Team Jumbo-Visma was de snelste in een millimetersprint voor Tom Pidcock.

Marianne Vos Amstel Gold Race
Vos na zege in Gold Race: 'Heel mooi om hier te winnen'

Marianne Vos is blij met haar eerste zege in de Amstel Gold Race. "Negen jaar na het WK is het mooi om hier weer te winnen."

Live AGR Mannen
Teruglezen: Van Aert wint Gold Race na millimetersprint

Na een jaar afwezigheid werd zondag de Amstel Gold Race weer verreden. De 55ste editie was te volgen in dit liveblog.

Amstel Gold Race 2021 Finish Marianne Vos
Marianne Vos wint Amstel Gold Race na spannende finale

Marianne Vos heeft voor het eerst in haar carrière de Amstel Gold Race gewonnen. De renster van Jumbo-Visma was na een spannende finale de snelste in een sprint van de favorietengroep.

Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane