Wout Poels in Tour

Poels rijdt Amstel Gold Race en de Tour

Wout Poels heeft komend wielerseizoen de Amstel Gold Race en de Tour de France op zijn programma staan.

Amstel Gold Race Gulperberg 2019
Koersdirecteur AGR: 'Er moet gereden worden op 18 april'

Koersdirecteur Leo van Vliet houdt voor de Amstel Gold Race van dit jaar vast aan de oorspronkelijke datum van 18 april.

Wielrennen vrouwen
Grote Limburgse inbreng bij wielerploeg Andy Schleck

De Luxemburgse dameswielerploeg Andy Schleck Cycles – Immo Losch krijgt in het seizoen 2021 bijna een geheel Limburgs kader.

Matheu van der Poel Amstel Gold Race (21 apr 2019)
Koersdirecteur emotioneel over annuleren AGR

Leo van Vliet, koersdirecteur van de Amstel Gold Race, is bedroefd om het annuleren van de wielerkoers.

Amstel Gold Race Gulperberg 2019
Amstel Gold Race gaat definitief niet door

Er komt dit jaar definitief geen Amstel Gold Race. De ontwikkelingen rondom het oplaaiende coronavirus maken het voor de organisatoren onmogelijk om Nederlands enige wielerklassieker binnen alle mogelijkheden te organiseren.

Tourversie Amstel Gold Race 2019
Penn positief over doorgaan Amstel Gold Race

Annemarie Penn is als voorzitter van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg positief gestemd over het doorgaan van wielerkoersen als de Amstel Gold Race en de Binck Bank Tour.

Amstel Gold Race Gulperberg 2019
Beslissing over Amstel Gold Race uitgesteld

Een definitief besluit voor het doorgaan van de Amstel Gold Race op 10 oktober is vooralsnog uitgesteld.

Tom Dumoulin Tour de France
Dumoulin zonder hoogtestage naar Vuelta: 'lastig'

Tom Dumoulin weet dat het zonder hoogtestage doorgaans lastig is om hoge ogen te gooien in een grote ronde, maar kiest desondanks toch voor die route richting de Vuelta.

Tom Dumoulin
Kerckhoffs: 'Dumoulin moet niet twijfelen'

Wielerjournalist Raymond Kerckhoffs vindt het niet logisch dat Tom Dumoulin twijfelt aan zijn rol op de WK wielrennen later deze week in Italië.

ANP-371989185
Van Vliet: 'Vrijdag beslissing over Amstel Gold Race'

Koersdirecteur Leo van Vliet verwacht dat er vrijdag een beslissing wordt genomen over het doorgaan van de Amstel Gold Race op 10 oktober. "We hebben alle plannen ingediend."

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV