Finish Amstel Gold Race 2021

Amstel Gold Race naar 10 april vanwege Franse verkiezingen

De Amstel Gold Race wordt in 2022 een week eerder gereden dan aanvankelijk gepland. Nederlands enige wielerklassieker wisselt van datum met Parijs-Roubaix vanwege de nationale verkiezingen in Frankrijk.

AGR TOER 3
15.000 toerfietsers genieten van Limburgs land

De toerversie van de Amstel Gold Race kon met een paar aanpassingen en veel enthousiaste fietsers zaterdag tóch doorgaan. Uit alle windstreken kwamen ze naar Valkenburg.

Limburgs Mooiste
Toerversie Amstel Gold Race gaat door op 11 september

15.000 wieleramateurs fietsen op 11 september weer de toerversie van de Amstel Gold Race. Diezelfde dag demonstreren duizenden mensen uit de evenementenbranche tegen de coronabeperkingen.

Maarten Kolsloot Tour de L1mbourg
'Doping jarenlang dilemma binnen Rabobank-ploeg'

Het gebruik van doping was veertien jaar lang een probleem binnen de Rabobank-ploeg. De bekende wielerformatie worstelde elke wedstrijd opnieuw met het probleem.

Wielershirt Gesink
Wielershirt Gesink levert nu al veel geld op voor kanker

Initiatiefnemer Bjorn Mom heeft dinsdagochtend het tijdens de Amstel Gold Race gedragen wedstrijdshirt van Robert Gesink ontvangen. Nog voordat de koersstrui geveild is, heeft de actie al ongeveer 4000 euro extra opgebracht.

Louis Delahaije
Delahaije: 'Er wordt te veel over Dumoulin gesproken'

Sporttrainer Louis Delahaije vindt dat er te veel over Tom Dumoulin wordt gesproken. De Maastrichtenaar besloot in januari tijdelijk te stoppen met profwielrennen.

Finish Amstel Gold Race 2021
Fotofinish Amstel Gold Race bestuderen is millimeterwerk

Een finishfoto kwam er aan te pas om uiteindelijk Wout van Aert als winnaar van de Amstel Gold Race aan te wijzen.

Leo van Vliet Amstel Gold Race
Leo van Vliet: 'Limburgs publiek bedankt, het was top!'

Koersdirecteur Leo van Vliet is tevreden over het verloop van de Amstel Gold Race, en dan gaat het zowel om de wedstrijd als de organisatie eromheen.

Finish Amstel Gold Race 2021
Van Aert na winst Gold Race: 'Een van de mooiere koersen'

Wout van Aert is blij met zijn zege in de Amstel Gold Race. "Het is een van de mooiere koersen van het jaar", zei de Belg na afloop.

Toch wat publiek bij Amstel Gold Race (18 apr 2021)
Via veldwegen en akkers toch een glimp opvangen van de AGR

Tientallen wielerliefhebbers trokken zich zondag weinig aan van de oproep van de organisatie om weg te blijven van het parcours van de Amstel Gold Race in het Heuvelland.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten