Onderzoek drugs Goudhaan Venlo, Tungelroy (12 nov 2020)

Koppel uit Venlo gearresteerd in omvangrijk drugsonderzoek

De politie heeft het Venlose koppel Basim A. (40) en Deborah K. (37) gearresteerd in een groot drugsonderzoek. In dat onderzoek is in november voor miljoenen euro's aan drugs gevonden bij het Zwart Water in Venlo.

Drugslab Heerlen Hitjesweg (15 okt 2020)
'Katvanger' Benny niet langer vast voor kleine drugsfabriek

Benny L. (50) komt donderdag op vrije voeten, nadat hij ongeveer vijf maanden in voorarrest zat voor een drugslab in zijn schuur. De Heerlenaar claimt als katvanger te zijn gebruikt door twee andere mannen.

Drugs MDMA XTC pillen stock
Pillenproductie op bestelling: 'Luxe leven drugsverdachten'

Het drugsnetwerk in Heerlen en Maastricht dat onlangs werd opgerold, maakte volgens justitie pillen op bestelling en verdiende daar grof geld mee. Volgens de aanklaagster leidden verschillende verdachten een luxe leven.

Drugslab Margarethastraat Ittervoort (21 jul 2020)
Eindhovense organisatie gelinkt aan twee Limburgse methlabs

Justitie linkt een groep mannen aan twee opgerolde drugslabs in Baexem en Ittervoort. In het onderzoek naar deze groep vond de politie onder andere honderd liter amfetamineolie.

Drugs amfetamine mdma harddrugs stock
Acht arrestaties in grote drugszaak na EncroChat-kraak

De politie heeft acht mannen gearresteerd in een omvangrijke drugszaak. In april zijn er in Heerlen en Maastricht grote partijen harddrugs gevonden. Justitie denkt de verantwoordelijken nu achter tralies te hebben.

Drugslab Weert (25 juni 2020)
Bijna 900 liter amfetamineolie gevonden in ontplofte loods

In de Weerter loods die op 28 november 2019 ontplofte, is 887 liter amfetamineolie gevonden. De opbrengst had in de miljoenen euro's kunnen lopen.

Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane