Drugs amfetamine mdma harddrugs stock

Acht arrestaties in grote drugszaak na EncroChat-kraak

De politie heeft acht mannen gearresteerd in een omvangrijke drugszaak. In april zijn er in Heerlen en Maastricht grote partijen harddrugs gevonden. Justitie denkt de verantwoordelijken nu achter tralies te hebben.

Drugslab Weert (25 juni 2020)
Bijna 900 liter amfetamineolie gevonden in ontplofte loods

In de Weerter loods die op 28 november 2019 ontplofte, is 887 liter amfetamineolie gevonden. De opbrengst had in de miljoenen euro's kunnen lopen.

Drugs harddrugs speed amfetamine cocaine stock
Nederlanders in Duitsland opgepakt met 10 kilo amfetamine

De Duitse politie heeft woensdagmiddag op de A61, net over de grens bij Venlo, twee Nederlanders opgepakt.

goes drugs busje (26 aug 2020)
Venlonaren met lading amfetamine opgepakt in Goes

Twee Venlonaren zijn woensdagochtend in Goes opgepakt met vijf dozen amfetamine in hun busje.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV