Overslaan en naar de inhoud gaan

Amerikaanse basketballer weg uit Weert vanwege corona

Geplaatst opdonderdag 12 maart 2020 - 20:26

Basketbal Academie Limburg moet de rest van het seizoen afmaken zonder Trey Burch-Manning.

De Amerikaan heeft besloten direct terug te keren naar zijn thuisland vanwege het coronavirus. Burch-Manning was dit seizoen een belangrijke speler voor BAL dat een opleidingsinstituut is voor talentvolle basketballers. Hij speelde 24 wedstrijden.

Videoboodschap
In gemiddeld 33 minuten noteerde Burch-Manning gemiddelden van 14.5 punten, 6.3 rebounds, 3.0 assists en 1.3 steals. In een video laat hij weten dat hij in Weert een mooie tijd heeft gehad en en hij bedankt de fans. " Deze ervaring zal ik nooit vergeten, maar ik moet nu aan mijn gezondheid denken en voorzorgsmaatregelen nemen vandaar dat ik terug vlieg naar Washington."

BAL is sinds jaren weer in de race voor een play-off plek.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen