Overslaan en naar de inhoud gaan

Amerikaanse basketballer weg uit Weert vanwege corona

Geplaatst opdonderdag 12 maart 2020 - 20:26

Basketbal Academie Limburg moet de rest van het seizoen afmaken zonder Trey Burch-Manning.

De Amerikaan heeft besloten direct terug te keren naar zijn thuisland vanwege het coronavirus. Burch-Manning was dit seizoen een belangrijke speler voor BAL dat een opleidingsinstituut is voor talentvolle basketballers. Hij speelde 24 wedstrijden.

Videoboodschap
In gemiddeld 33 minuten noteerde Burch-Manning gemiddelden van 14.5 punten, 6.3 rebounds, 3.0 assists en 1.3 steals. In een video laat hij weten dat hij in Weert een mooie tijd heeft gehad en en hij bedankt de fans. " Deze ervaring zal ik nooit vergeten, maar ik moet nu aan mijn gezondheid denken en voorzorgsmaatregelen nemen vandaar dat ik terug vlieg naar Washington."

BAL is sinds jaren weer in de race voor een play-off plek.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen