Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Amerikaans stel laat verstek gaan bij zaak-Ivana Smit

Geplaatst opdinsdag 14 augustus 2018 - 10:38

Het Amerikaanse echtpaar bij wie de Nederlandse Ivana Smit vlak voor haar dodelijke val in Maleisië verbleef, komt niet naar de rechtbank in Kuala Lumpur.

Ze waren opgeroepen om woensdag te getuigen in een zitting, maar ze komen niet. Dat heeft de advocaat van het stel dinsdag meegedeeld aan de hulpofficier van justitie.

Teleurgesteld
Advocaat Sébas Diekstra die de nabestaanden bijstaat, heeft berichtgeving daarover in de Telegraaf en het AD bevestigd. Volgens hem zijn de nabestaanden ernstig teleurgesteld. Zij zijn wel afgereisd naar Kuala Lumpur en komen vrijdag aan de beurt.

Lees ook: 'Fataal appartement Ivana Smit gepoetst voor onderzoek'

De Maleisische rechtbank hoort alle betrokkenen om te achterhalen of haar dood al dan niet een misdrijf was. De zittingen begonnen op 8 augustus en de laatste zijn op 24 augustus.

Lees de eerdere berichten over de mysterieuze dood van het Sittardse fotomodel in het dossier-Ivana Smit

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen