Onderzoek na vondst stoffelijk overschot in Bergen (26 nov 2019)

VS levert ex-sheriff uit om gruwelijke huurmoord in Bergen

De Amerikaanse oud-hulpsheriff William Lyle J. is door de Verenigde Staten aan Nederland uitgeleverd vanwege de moord op Thomaz Schwarz in Bergen.

Moord in Bergen november 2019
Amerikaanse verdachte huurmoord Bergen uitgeleverd

Een Amerikaanse man die ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij een huurmoord in Bergen in 2019 is maandag door de Verenigde Staten aan Nederland uitgeleverd.

kiefer
Venlose tekening binnenkort op Amerikaans billboard

De tekening 'Mongolia Street' van de Venlose grafisch ontwerper Albert Kiefer prijkt binnenkort op een metershoog billboard in Amerika.

Memorial Day 2021
Terugkijken: Memorial Day op begraafplaats in Margraten

De ceremonie voor de Amerikaanse gedenkdag Memorial Day op de Amerikaanse begraafplaats in Margraten was voor het tweede jaar op rij vanwege covid niet toegankelijk voor publiek.

Onderzoek na vondst stoffelijk overschot in Bergen (26 nov 2019)
Meer Amerikaanse verdachten gehoord over moord in Bergen

De drie Amerikaanse verdachten van een moord in Bergen zijn in eigen land verhoord. Daarnaast zijn er nog eens drie Amerikaanse verdachten, die niet zijn gearresteerd, gehoord over de moordzaak uit november 2019.

Sheriff (5 mei 2021)
'Oud-hulpsheriff in Amerika opgepakt voor Limburgse moord'

Eén van de drie Amerikaanse verdachten van een moord in Bergen in 2019 is een voormalig hulpsheriff in de staat Mississippi.

8.000ste foto soldaat Margraten (19 feb 2021)
8.000ste foto gevonden van Amerikaanse soldaten Margraten

In de zoektocht naar foto's van overleden Amerikaanse soldaten op de begraafplaats in Margraten is onlangs de 8.000ste foto gevonden. Het gaat om een portret van George Hume uit San Bernardino, Californië, die in 1943 overleed.

Joe Biden president Amerika
Amerikaanse Limburgse: 'Terugdraaien slecht beleid'

Alexx Allen-De Rijk, een Amerikaanse die in Valkenburg woont, hoopt dat Joe Biden als aanstaande 46ste president van Amerika het, volgens haar, slechte beleid van president Trump terugdraait.

Bestorming Capitool
Limburg over bestorming Capitool: 'Trump schaam je diep'

In Limburg wordt met verbazing gekeken naar de verwikkelingen in de Verenigde Staten waar aanhangers van president Donald Trump het Capitool zijn binnengedrongen.

Jenna (links) en Sulan in de collegezaal in Maastricht
Amerikaanse studenten in Maastricht hopen op Joe Biden

De race om het presidentschap van de Verenigde Staten houdt ook Amerikaans studenten in Maastricht bezig. De voorkeur ligt bij uitdager Joe Biden, maar onduidelijk is of hij Donald Trump van de troon kan stoten.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen