Joe Biden president Amerika

Amerikaanse Limburgse: 'Terugdraaien slecht beleid'

Alexx Allen-De Rijk, een Amerikaanse die in Valkenburg woont, hoopt dat Joe Biden als aanstaande 46ste president van Amerika het, volgens haar, slechte beleid van president Trump terugdraait.

Bestorming Capitool
Limburg over bestorming Capitool: 'Trump schaam je diep'

In Limburg wordt met verbazing gekeken naar de verwikkelingen in de Verenigde Staten waar aanhangers van president Donald Trump het Capitool zijn binnengedrongen.

Jenna (links) en Sulan in de collegezaal in Maastricht
Amerikaanse studenten in Maastricht hopen op Joe Biden

De race om het presidentschap van de Verenigde Staten houdt ook Amerikaans studenten in Maastricht bezig. De voorkeur ligt bij uitdager Joe Biden, maar onduidelijk is of hij Donald Trump van de troon kan stoten.

Donald Trump (30 okt 2020)
Limburgers in VS gaan voor Biden: 'Trump maakt land kapot'

Wordt het nog vier jaar Donald Trump of wint Joe Biden de presidentsverkiezingen in Amerika? L1 sprak met Limburgers die in de Verenigde Staten wonen. Zij denken dat Joe Biden de 46ste president van de Verenigde Staten wordt.

black widow spin_HD (28 sep 2020)
Giftige spin in Amerikaans legervoertuig in Eygelshoven

Op de militaire basis in Eygelshoven is een giftige spin gevonden. De zwarte weduwe zat in een Amerikaans legervoertuig dat naar het depot werd gestuurd voor onderhoud.

Dansgroep Oxygen
Dansgroep Oxygen wint finale World of Dance niet

Het is de Maastrichtse dansgroep Oxygen niet gelukt om de finale van het Amerikaanse tv-programma World of Dance te winnen.

Politiek Verenigde Staten Trump Clinton Lincoln Kennedy
'Laat verdeeld Amerika een waarschuwing zijn'

Nederland moet opletten dat ze niet dezelfde politieke en maatschappelijke fouten maakt als Amerika.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV