Overslaan en naar de inhoud gaan

American Dream voor voetbalster Verhoeven

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 22:25

De 18-jarige Lisa Verhoeven staat op de drempel van een vierjarig avontuur in Amerika. De voetbalster uit Maastricht heeft getekend bij een universiteitsteam in Rhode Island.

De aanvalster kwam eerder uit voor de Belgische clubs Standard Luik en Racing Genk.

Studie wiskunde
In Amerika gaat Verhoeven haar topsportcarrière combineren met haar studie wiskunde. Momenteel volgt ze het WK in Frankrijk op de voet. Ze hoopt zich over vier jaar, als ze terug is uit Amerika, ook in de kijker te spelen bij de Oranjevrouwen. Voorlopig moet ze zich echter richten op andere tripjes. Verhoeven zal met haar Amerikaanse team vaak vliegen naar uitwedstrijden, vanwege de grote afstanden binnen het land. "Bijvoorbeeld naar Texas. Ik kijk er enorm naar uit. Het is een groot avontuur."

De gymnasiumleerling heeft haar diploma op zak en vertrekt 28 juni naar The States.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen