Overslaan en naar de inhoud gaan

American Dream voor voetbalster Verhoeven

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 22:25

De 18-jarige Lisa Verhoeven staat op de drempel van een vierjarig avontuur in Amerika. De voetbalster uit Maastricht heeft getekend bij een universiteitsteam in Rhode Island.

De aanvalster kwam eerder uit voor de Belgische clubs Standard Luik en Racing Genk.

Studie wiskunde
In Amerika gaat Verhoeven haar topsportcarrière combineren met haar studie wiskunde. Momenteel volgt ze het WK in Frankrijk op de voet. Ze hoopt zich over vier jaar, als ze terug is uit Amerika, ook in de kijker te spelen bij de Oranjevrouwen. Voorlopig moet ze zich echter richten op andere tripjes. Verhoeven zal met haar Amerikaanse team vaak vliegen naar uitwedstrijden, vanwege de grote afstanden binnen het land. "Bijvoorbeeld naar Texas. Ik kijk er enorm naar uit. Het is een groot avontuur."

De gymnasiumleerling heeft haar diploma op zak en vertrekt 28 juni naar The States.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen