Overslaan en naar de inhoud gaan

Ambulance ramt bord en belandt in greppel in Weert

Geplaatst opzaterdag 18 september 2021 - 7:20

Een ambulance is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de A2 in Weert tegen een bewegwijzeringsbord geknald en daarna tot stilstand gekomen in een greppel.

Er lag geen patiƫnt in de ambulance ten tijde van het ongeluk. Zo meldt Weertdegekste.

Slip
De ziekenauto was rond 02:00 uur op de A2 in zuidelijke richting op weg naar een melding. Het voertuig raakte vervolgens in een slip, reed tegen een bewegwijzeringsbord aan en kwam uiteindelijk op zijn zijkant tot stilstand in een greppel.

Zwaar beschadigd
De twee ambulancebroeders kwamen zelf met de schrik vrij. Ze zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De ambulance zelf raakte zwaar beschadigd en moest worden afgesleept. Een rijstrook op de A2 was enige tijd afgesloten vanwege het ongeval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen