Overslaan en naar de inhoud gaan

Ambulance met pech: patiënt in andere ziekenwagen

Geplaatst opwoensdag 12 augustus 2020 - 19:30

Een ambulance gaf er woensdagmiddag in Weert de brui aan. In de ziekenwagen werd een patiënt vervoerd naar het ziekenhuis.

De ziekenwagen begaf het in de buurt van het A2-viaduct.

Overhevelen
In de ambulance lag een patiënt en zat een bijrijder, weet WeertdeGekste.nl. Het vervoermiddel reed van Nederweert naar Weert, toen het op de Ringbaan-Noord misging. Verwoede pogingen van het ambulancepersoneel om het voertuig weer rijdende te krijgen, hielpen niet. De enige oplossing was om de patiënt over te hevelen naar een andere ambulance.

Uiteindelijk kon de patiënt met een ziekenwagen uit de regio zonder problemen alsnog naar het ziekenhuis worden gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen