Overslaan en naar de inhoud gaan

Ambulance betrokken bij kettingbotsing op A2

Geplaatst opzaterdag 1 september 2018 - 18:23

Door een kettingbotsing op de A2 bij Wessem is zaterdagnamiddag een file ontstaan.

Een van de drie betrokken voertuigen was een ambulance die wordt gebruikt voor evenementen. Die moest na het ongeval worden afgesleept. Ook de andere auto's, een Opel en een wit bestelbusje, moesten door een berger worden weggehaald.

Tweede ambulance
Het ongeval in de richting Eindhoven gebeurde rond 17:45 uur op de plek waar de Maasbrug aanlandt op de linker Maasoever. De inzittenden werden door het personeel van een opgeroepen ambulance gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Vanwege de aanrijding werd een rijstrook afgesloten met een korte file tot gevolg.

Kijk voor de actuele situatie op de weg op 1limburg.nl/verkeer

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen