Overslaan en naar de inhoud gaan

Ambulance betrokken bij kettingbotsing op A2

Geplaatst opzaterdag 1 september 2018 - 18:23

Door een kettingbotsing op de A2 bij Wessem is zaterdagnamiddag een file ontstaan.

Een van de drie betrokken voertuigen was een ambulance die wordt gebruikt voor evenementen. Die moest na het ongeval worden afgesleept. Ook de andere auto's, een Opel en een wit bestelbusje, moesten door een berger worden weggehaald.

Tweede ambulance
Het ongeval in de richting Eindhoven gebeurde rond 17:45 uur op de plek waar de Maasbrug aanlandt op de linker Maasoever. De inzittenden werden door het personeel van een opgeroepen ambulance gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Vanwege de aanrijding werd een rijstrook afgesloten met een korte file tot gevolg.

Kijk voor de actuele situatie op de weg op 1limburg.nl/verkeer

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen