Overslaan en naar de inhoud gaan

Ambulance betrokken bij kettingbotsing op A2

Geplaatst opzaterdag 1 september 2018 - 18:23

Door een kettingbotsing op de A2 bij Wessem is zaterdagnamiddag een file ontstaan.

Een van de drie betrokken voertuigen was een ambulance die wordt gebruikt voor evenementen. Die moest na het ongeval worden afgesleept. Ook de andere auto's, een Opel en een wit bestelbusje, moesten door een berger worden weggehaald.

Tweede ambulance
Het ongeval in de richting Eindhoven gebeurde rond 17:45 uur op de plek waar de Maasbrug aanlandt op de linker Maasoever. De inzittenden werden door het personeel van een opgeroepen ambulance gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Vanwege de aanrijding werd een rijstrook afgesloten met een korte file tot gevolg.

Kijk voor de actuele situatie op de weg op 1limburg.nl/verkeer

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen