Overslaan en naar de inhoud gaan

Ambtenaar Brunssum langer vast voor schenden ambtsgeheim

Geplaatst opdonderdag 25 november 2021 - 15:38

De 23-jarige ambtenaar van de gemeente Brunssum, die is opgepakt voor het schenden van het ambtsgeheim, blijft langer vastzitten.

Haar voorlopige hechtenis is met 14 dagen verlengd, zo meldt het Openbaar Ministerie (OM).

Vertrouwelijke informatie
Ze is opgepakt omdat ze ervan wordt verdacht dat ze vertrouwelijke informatie over burgers heeft doorgespeeld. Het is vooralsnog onbekend om welke informatie het gaat.

Lees ook: Ambtenaar Brunssum opgepakt voor schending ambtsgeheim

De rijksrecherche heeft de werkplek van de vrouw maandagochtend doorzocht. De vrouw meldde zichzelf later die dag bij de politie.

Doorzoeking
Volgens lokale omroep ZO-NWS is maandag in deze zaak een huis in het Duitse Süsterseel, vlak over de grens bij Jabeek, doorzocht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen