Overslaan en naar de inhoud gaan

Ambitieuze Oliseh: 'Blijf niet voor altijd bij Fortuna'

Geplaatst opdinsdag 16 januari 2018 - 12:30

Succestrainer Sunday Oliseh (43) is niet van plan de rest van zijn loopbaan door te brengen bij Fortuna Sittard, waarmee hij momenteel eerste staat in de Jupiler League.

Dat vertelt de Nigeriaanse oefenmeester aan de Volkskrant.

Lees ook: Perr Schuurs: 'Bij Fortuna's vorige prijs was ik min vier'

Hoge verwachtingen
Tegelijkertijd verwacht Oliseh niets minder van zijn spelers. "De spelers zijn als mijn jonge broers. Ik doe alles om ze beter te maken en zal pas stoppen iets tegen ze te zeggen als ze de Ballon d'Or winnen."

Nigeriaanse livestream
Oliseh schrijft zijn vader een belangrijke rol toe. Die wilde niet dat zijn zoon ging voetballen, wat zorgde voor een extra drive om te slagen. "Op de dag dat ik mijn eerste loonstrook als voetballer liet zien, was hij trots. Hm, niet slecht, zei hij toen. En nu kijkt hij de wedstrijden van Fortuna via internet, in Nigeria."

Het contract van Oliseh in Sittard loopt deze zomer af.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen